Hoppa till sidans innehåll

Viktigt meddelande till alla medlemmar

03 SEP 2018 10:56
Den 25:e maj 2018 började en ny lag gälla i Sverige för hantering av personuppgifter som kallas dataskyddsförordningen (GDPR).
  • Skapad: 03 SEP 2018 10:56

Med anledning av denna nya lag har vi kompletterat medlemsvillkoren med en integritetspolicy. Den beskriver mer utförligt hur och varför vi sparar dina personuppgifter samt vilka rättigheter du har.

Vill du läsa mer om integritetspolicyn så hittar du den här på SBTK hemsida.

 

Vi har också upprättat en registerförteckning över de olika platser, program, register etc där vi hanterar medlemmarnas personregister.

Vill du läsa mer om registerförteckningen så hittar du den här på SBTK hemsida.

 

För att Skoghalls BTK skall leva upp till kraven enligt GDPR så har styrelsen beslutat att rensa alla register som innehåller personuppgifter till våra medlemmar.

Samtliga register innehållande personuppgifter raderas 2018-08-31 och i och med detta så kommer vi inte att kunna kommunicera direkt med våra medlemmar förrän man registrerar sig som medlem på nytt. Allmän information från klubben till medlemmarna sker under denna tid via Skoghalls BTK hemsida: https://www.skoghallsbtk.se/

 

För att registrera sig som medlem på nytt måste en blankett fyllas i, signeras och lämnas in till klubben. Detta gäller alla medlemmar. Blanketten finner du här.

I och med att du registrerar dig som medlem så accepterar du också villkoren för hur vi hanterar dina personuppgifter enligt ovanstående integritetspolicy och registerförteckning. 

Eventuella avvikelser från ovanstående, tex ej godkännande av publicering av bild, namn etc på hemsida, sociala medier eller nyhetsmedier etc, skall skriftligen meddelas klubben i samband med medlemsregistrering.

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen

 

Skribent: Jörgen Sköld
E-post: Adressen Gömd

facebook

 

STÖD SKOGHALLS BTK NÄR DU SPELAR VIA SVENSKA SPEL

 

 

SBTK:S SPONSORER

 SE-logga

 

Per Häger logga

 

Sydsport logga

 

 

Stigalogga 

 

Ica supermarket Skoghall

  

brunskog_logga.jpg

 

Hur man blir sponsor till SBTK

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Skoghalls BTK - Bordtennis
Hans Thyselius, Lindersvägen 20
66341 Hammarö

Besöksadress:
Bruksgatan 22
66330 Skoghall

Kontakt:
Tel: 0700010402
E-post: skoghallsbtk@hotmail...

Se all info