Hoppa till sidans innehåll

Rapport från Stenungsund

25 FEB 2020 22:51
Helgens klubbresa gick även i år till Stenungsund. 17 personer, varav 11 spelare blev vi som stuvade in oss i två minibussar med Leif Larsson och Johanna Fällgren vid ratten.

  • Skapad: 25 FEB 2020 22:51

Som den tvååriga traditionen bjuder så blev det kvällsmiddag på Tonys hamburgerrestaurang vid torget. Som traditionen också bjuder så åkte minst en minibuss in vid fel infart där man sedan inte kan komma ut igen om man inte åker mot enkelriktat. Men vi börjar kunna det där nu.

Vi bodde på det lilla mysiga Hotell Solliden, efter lite missar gällande bokningen från hotellets sida så löste sig allt till det bästa.

Lördagens spel bjöd på flera framgångar toppat av en klasseger. Det var Ella Fällgren som försvarade titeln från förra året och vann Flickor 11 år ganska enkelt.

Framåt lunch äntrade seniorgänget hallen efter att ha varit spellediga på förmiddagen. Det stora samtalsämnet var hur mycket Philip Sundberg hade ätit till frukost.

Som förra året så avslutades dagen med dubbelspel där vi måste uppmärksamma det jämnaste poolspelet i mannaminne. Gustav & Filip var inblandade i bollräkning tillsammans med två andra par för att skilja dem åt i sluttabellen. Tyvärr missades slutspel med två bollars marginal och det skiljde endast 4 bollar för poolseger. Anmärkningsvärt värre. De båda andra paren gick som salt i såren sedan till final.

Dubbel spelades i bäst av tre set i år vilket gjorde  att hela gänget kunde komma precis i tid till den sedvanliga lördagsmiddagen på Alberabello. Vi serverades en pizza för mycket samtidigt som Felicia bara orkade halva sin. Philip Sundberg löste det problemet galant. Fredrik fick sin efterlängtade päronpasta och det mesta gick på räls. Enda kvarstående frågan var vem som åt fel pizza.  Det skulle varit ” Bomba” som blev över men det visade sig vara ” Vegana”. Fanns det möjligen någon vegetarian i sällskapet som föll för frestelsen och bytte ut sin pizza i smyg? Många spekulerar.

På Söndagen tilltog framgångarna, tyvärr ett lite tunnare startfält än på lördagen pga krock med Kungsbackaspelen.

Ella vann Flickor 12 år ganska programenligt. På eftermiddagen fick vi sedan se Emelie Shahan gå hela vägen och vinna Max 500 p. Detta efter en riktig rysare i semifinalen där hon vände underläge 0-2 till seger 15-13 i tredje och 12-10 i skilje. Finalen vann med 3-1.  Kul!

Inspirerad av detta plockade Anton hem finalen i Max 2000. Tuffaste motståndet på vägen var en ljudlig ( från ett håll 😊) match mot klubbkompisen Mikael Haster där Anton till slut stod som segrare efter 3-1. I finalen var det sedan inget snack. Anton var bäst.

Vi siktar förmodligen på repris 2021, kanske skall vi rikta inbjudan till Stenungsund inför Hammarö PP 2021 också.

 

  Anton och Emelie blev klassegrare

 

 Ella och Emelie på prispallen

 

 

  Kvällsmåltid på Albarello

Skribent: Fredrik
E-post: Adressen Gömd

facebook

 

STÖD SKOGHALLS BTK NÄR DU SPELAR VIA SVENSKA SPEL

 

 

SBTK:S SPONSORER

 SE-logga

 

Per Häger logga

 

Sydsport logga

 

 

Stigalogga 

 

Ica supermarket Skoghall

  

brunskog_logga.jpg

 

Hur man blir sponsor till SBTK

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Skoghalls BTK - Bordtennis
Hans Thyselius, Lindersvägen 20
66341 Hammarö

Besöksadress:
Bruksgatan 22
66330 Skoghall

Kontakt:
Tel: 0700010402
E-post: skoghallsbtk@hotmail...

Se all info