Hoppa till sidans innehåll

Filip tog hem Broditpoolen efter dramatik

04 DEC 2019 21:49
Skoghalls Bordtennisklubb sände en mindre trupp till Karlsborg och Broditpoolen den gångna helgen. De åkte inte förgäves.

Filip Fällgren imponerade och gick hela vägen och segrade i 1400-poängsklassen, dock inte utan dramatik.

  • Skapad: 04 DEC 2019 21:49

Slutspelsplatsen hängde på en skör tråd. I gruppen började Filip med en förlust och en seger, vilket gjorde att den sista matchen i gruppen mot Daniel Samuelsson från Borgstena skulle bli avgörande för avancemang. Väl där såg det dystert ut. Underläge 1-2 i set och 6-10 innebar fyra matchbollar för motståndaren. Då tog Filip fram vinnarskallen och tog sex raka bollar till seger 12-10 för att sedan vinna skiljesetet med 11-8. När väl det hindret var avklarat tog Filip fram storspelet och slog Elis Adlerborn Kristinehamn i tre raka set för att sedan avsluta med en komfortabel 3-1 seger i finalen mot Emil Johansson Skövde.

Klubbkompisen Gustav Bäcklund firade också framgångar. Gustav rivstartade i gruppspelet i 750-poängsklassen och vann alla sina tre gruppmatcher vilket gav gruppseger. Tuffaste matchen var mot Martin Bäckmark BTK Final där segermarginalen blev minsta möjliga, 11-9 i femte och avgörande set. I slutspelet ångade Gustav vidare och tappade endast ett set totalt i åttondelsfinalen och kvartsfinalen innan slutsegraren Anders Castor från Vårgårda blev för svår i semifinalen.

Skribent: Webmaster
E-post: Adressen Gömd

facebook

 

STÖD SKOGHALLS BTK NÄR DU SPELAR VIA SVENSKA SPEL

 

 

SBTK:S SPONSORER

 SE-logga

 

Per Häger logga

 

Sydsport logga

 

 

Stigalogga 

 

Ica supermarket Skoghall

  

brunskog_logga.jpg

 

Hur man blir sponsor till SBTK

 

besöksräknare
besöksräknare

Postadress:
Skoghalls BTK - Bordtennis
Hans Thyselius, Lindersvägen 20
66341 Hammarö

Besöksadress:
Bruksgatan 22
66330 Skoghall

Kontakt:
Tel: 0700010402
E-post: skoghallsbtk@hotmail...

Se all info